16-09-15

MENU 2015

Aperitief

Bier en kaassoep

Pladijsfilet met witloof en mostaard in Hommelbier

Franse hoevekip met prei en limoen in Watou’s Witbier

Duo van witte en bruine chocoladetaarten

Koffie met versnaperingen

 

Dit alles met aangepaste dranken inbegrepen!!!!!

Gepost door MICHEL RUSSE in MENU 2015, OP HET MENU | Commentaren (0) |  Print

21-09-12

MENU 2010

APERITIEF

 

SLAATJE MET GEBAKKEN SCAMPI, YOGHOURTDRESSING

MET FRAMBOZENBIER EN BALSAMICOAZIJN

 

GEBAKKEN GRIETFILET OP EEN COMPOTE VAN TOMAAT MET MOSSELTJES

IN POPERINGS HOMMELBIER EN MOSTERD

 

FILET VAN NOBELE GRAANKIP MET ROZEMARIJN IN KAPITTEL BLOND

"PARMENTIER" VAN DE BIL MET VANILLE

EN GESAUTEERDE PROVENCAALSE GROENTENMACEDOINE

 

WARME APPELTAART MET VANILLEIJS

 

KOFFIE MET VERSNAPERINGEN 

 

Gepost door MICHEL RUSSE in MENU 2010, OP HET MENU | Commentaren (0) |  Print

MENU 2005

APERITIEF MET HAPJES

 

BIER EN KAASSOEP

 

PLADIJSFILET MET WITLOOF EN MOSTAARD

IN HOMMELBIER

 

STANDEHESP MET PRIOR EN SEIZOENSGROENTJES

 

TULPJE MET VANILLEIJS EN SABAYON

VAN FRAMBOZENBIER

 

KOFFIE MET VERSNAPERINGEN

Gepost door MICHEL RUSSE in MENU 2005, OP HET MENU | Commentaren (0) |  Print

MENU 2000

APERITIEF CUVEE 'T HOMMELHOF MET HAPJES

 

ASPERGEROOMSOEP

 

BLADERDEEGKORSTJE MET ZALM

EN SPINAZIE IN WATOU'S WITBIER

 

VARKENSGEBRAAD MET SEIZOENSGROENTEN IN PRIOR

 

CHOCOLADETULP MET VANILLEIJS

EN SABAYON VAN FRAMBOZENBIER

 

KOFFIE MET VERSNAPERINGEN

Gepost door MICHEL RUSSE in MENU 2000, OP HET MENU | Commentaren (0) |  Print